• Samsun
  • Son Güncelleme 10:24
23 Nisan’a özel konser Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Yüzyılın Çocukları Konseri’ programı düzenlendi. Çocukların sergilediği çeşitli performanslara büyük beğeni topladı.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Yüzyılın Çocukları Konseri’ Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Burhan Mucur, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile vatandaşlar katıldı.

Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun öğrencileri tarafından hazırlanan mehter gösterisi ile başlayan program Büyükşehir Belediyesi’ne ait kurslarda eğitim gören kursiyerlerin keman ve piyano dinletisi ile devam etti.

Ardından Büyükşehir Belediyesi Çocuk Halk Oyunları ekibinin dans gösterisi ve Çocuk ve Gençlik Korosu performanslarını sergiledi. Büyük beğeni toplayan programda sergilenen performanslara vatandaşlar alkışlarla eşlik etti.

0 Yorum

Yorum Yap